Welkom op de website van Pasja Wereld Lastechniek waar u een korte introductie van ons bedrijf, onze werkwijze en onze visie krijgt.

Onze gekwalificeerde medewerkers staan garant voor de hoogste kwaliteit, en onze kennis en samenwerking met professionals stellen ons in staat om de meest complexe taken uit te voeren.

Naast het uitvoeren van laswerkzaamheden helpen wij lasbedrijven om productie-processen te optimaliseren. Eveneens creëren wij voor opdrachtgevers instructies technologische lassen (WPS)

Onze ervaring stelt ons in staat om flexibel aan te passen aan de behoeften en verwachtingen van de klanten, en onze bewezen werkmethoden zorgen voor een vermindering van de kosten en verhoging van de veiligheid.

Pasja Wereld Lastechniek werkt samen met specialisten uit heel Europa, waardoor een netwerk van de beste professionals is ontstaan met passie voor lassen. Mede dankzij dit netwerk kan Pasja Wereld Lastechniek iedere las-opdracht aan!

  • Professionals
  • Certificatie
  • Veiligheid
  • Samenwerken met passie

Laat iedereen doen wat hij het beste kan!

Wilt u meer weten?

Deze website geef een globale opsomming van wat wij voor onze opdrachtgevers kunnen betekenen. Voor meer informatie vult u het contactformulier in, wij nemen na ontvangst van uw vraag en/of verzoek zo spoedig mogelijk contact met u op.